Τετάρτη, 5 Μαΐου 2010

Κρεμάστηκε γιατί τον έπνιξαν τα χρέη

Ένας 45χρονος ταξιτζής, πατέρας δύο παιδιών, είναι ο τρίτος άνθρωπος που αυτοκτονεί από την Παρασκευή στη Βόρεια Ελλάδα, λόγω χρεών!
Σύμφωνα με την αστυνομία, είχε 23 πιστωτικές κάρτες! Λίγο πριν προχωρήσει στην αυτοκτονία, πήρε ένα συνάδελφό του τηλέφωνο και του είπε ότι δεν αντέχει άλλο να παλεύει με τα χρέη και θα βάλει τέλος στη ζωή του.
Ο συνάδελφός του επικοινώνησε αμέσως με συγγενικά πρόσωπα του 45χρονου για να τρέξουν να τον προλάβουν, ωστόσο όταν πήγαν κοντά του ήταν ήδη αργά...
Αυτά τα βλέπουν, τα ακούν οι 300 της βουλής μας γιατί από τον Σεπτέμβρη τα πράγματα θα φτάσουν σε καταστάσεις ανεξέλικτες
ΞΥΠΝΑΤΕ ορέ..ΞΥΠΝΑΤΕ θα σας πάρουν με τις πέτρες και θα έχουν δίκαιο.

1 σχόλιο:

Chrisgio είπε...

Δημήτρη
Να τους πάρουμε με τις πέτρες μαζί σου, αλλά δεν μπορώ να μην σχολιάσω τις 23 πιστωτικές κάρτες. Είναι μια κλασσική περίπτωση άκρατου καταναλωτισμού. Και όταν λέω άκρατο εννοώ πέρα από τις δυνάμεις μας και τα όριά μας. Τα όρια του καθενός δεν ίδια. Παίρνεις 1000 κανονίζεις και ζείς με 1000, παίρνεις 10000 ζεις με10000 κοκ. Αυτή η συμπεριφορά όλων των Ελλήνων έφερε τη χώρα στο χείλος του γκρεμού. Ο άμοιρος ταξιτζής αποτελεί μικρογραφία της.
Με φιλικούς χαιρετισμούς