Πέμπτη, 6 Μαΐου 2010

"Αν θέλει ο Σαμαράς ας με διαγράψει ο ίδιος"

Άρχισαν τα όργανα.Με τον τρόπο αυτό απάντησε στους δημοσιογράφους πριν από λίγο η Ντόρα Μπακογιάννημετά την έντονη φημολογία ότι είχε ήδη υποβάλλει την παραίτησή της στον Αντώνη Σαμαρά.
Την ίδια ώρα υπάρχουν πληροφορίες ότι άλλοι 5 βουλευτές της ΝΔ που πρόσκεινται στην κα Μπακογιάννη ενδέχεται να υπερψηφίσουν όπως και η κα Μπακογιάννη τα μέτρα που περιλαμβάνονται στο φορολογικό νομοσχέδιο.
Σύμφωνα με στενούς συνεργάτες της Ντόρας Μπακογιάννη πρόθεσή της είναι στην σημερινή ψηφοφορία για τα οικονομικά μέτρα να πάει κόντρα στην επίσημη κομματική γραμμή της Νέας Δημοκρατίας και να ψηφίσει καταρχήν υπέρ του σχετικού νομοσχεδίου.
Χθες το απόγευμα συγκέντρωσε στη Βουλή, βουλευτές που την είχαν στηρίξει στη μάχη για την αρχηγία του κόμματος και τους ανακοίνωσε ότι έχει πάρει τις αποφάσεις της υπονοώντας σαφώς ότι δεν θα κρατήσει την κομματική γραμμή.
Είναι προφανές ότι γνωρίζει πως δίνει μια πρώτης τάξεως αφορμή – ευκαιρία στον Αντώνη Σαμαρά να τη διαγράψει. Το περιβάλλον της πρώην υπουργού, έλεγε σε ελληνική ιστοσελίδα ότι εάν συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι για ένα θέμα μείζονος εθνικής σημασίας για το οποίο ο καθένας θα κριθεί στο άμεσο μέλλον.
Πιθανώς λοιπόν η Ντόρα Μπακογιάννη έχει επιλέξει αυτόν τον τρόπο για να διαφοροποιηθεί και να δείξει ότι έχει δική της πολιτική θέση που τη θεωρεί πιο επωφελή για τη χώρα και δεν σκοπεύει να υποχωρήσει.

Δεν υπάρχουν σχόλια: