Δευτέρα, 24 Μαΐου 2010

Γιατρός ορμάει για να αρπάξει το βιβλίο των ραντεβού

Σκηνές απείρου κάλους εξελίχθηκαν πριν από λίγα 24ωρα στο κέντρο της Θεσσαλονίκης. Στο ιατρείο γνωστού γιατρού της πόλης έκανε αιφνιδιαστικό έλεγχο κλιμάκιο του ΣΔΟΕ, προκειμένου να ελέγχξει τα βιβλία και κατ΄ επέκταση να διασταυρώσει την οικονομική του κατάσταση, με βάση τα όσα δηλώνει στην εφορία.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες, οι άντρες του ΣΔΟΕ κινήθηκαν προς την κατεύθυνση της γραμματείας προκειμένου να πάρουν το βιβλίο των ημερήσιων ραντεβού, γεγονός το οποίο αντιλήφθηκε ο γιατρός κι έσπευσε πρώτος προς τα εκεί. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόλαβε και το έσκισε, ενώ κατόπιν, αφού έβαλε τις φωνές, λιποθύμησε. Για την ακρίβεια, όμως, έκανε ότι ...λιποθύμησε, όπως τουλάχιστον ισχυρίζονται οι του ΣΔΟΕ.
Κι αυτό γιατί λίγα λεπτά αργότερα - σύμφωνα με τις περιγραφές που έγιναν - σηκώθηκε και δείχνοντας μια φωτογραφική μηχανή που είχε στο γραφείο του, «απειλούσε» ότι θα τους ...φωτογραφίσει. Τελικώς, ο έλεγχος δεν πραγματοποιήθηκε αλλά αναμένεται να ζητηθούν τα βιβλία και τα στοιχεία και πιθανώς το άνοιγμα των λογαριασμών, κάτι που αναμένεται πλέον με πολύ μεγάλο ενδιαφέρον. Γιατί, κοινή είναι η εκτίμηση ότι μια τέτοια «παράσταση», κατά πάσα πιθανότητα έκρυβε κάτι μεγάλο.
Για την ιστορία και για την ...ενημέρωση των τυχών ενδιαφερομένων, θα πρέπει επίσης να σημειωθεί ότι τις τελευταίες μέρες έχουν ενταθεί σημαντικά οι έλεγχοι του ΣΔΟΕ, ακόμα και στα πιο απίθανα σημεία του οικοδομικού συγκροτήματος της πόλης. Ακόμα και σε αυτά που έως πρότινος θεωρούνταν άβατα. Όπως, για παράδειγμα, στα ...πάρκινγκ των κέντρων νυχτερινής διασκέδασης, όπου τσεκάρονται τα ΙΧ πολυτελείας και κατόπιν αναζητούνται οι ιδιοκτήτες τους «δια τα περαιτέρω». Κι ο νοών νοείτω.
πηγή:Voria.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: