Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

Έδωσε σε συναλλαγή 500€ παραπάνω τραπεζικός υπάλληλος

Ήταν έντιμος ο συναλλασσόμενος που τα επέστρεψε μόλις το διαπίστωσε στο σπίτι του κι έτσι ο υπάλληλος δεν ταλαιπωρήθηκε
Τα λάθη πληρώνονται αλλά στην συγκεκριμένη περίπτωση ο υπάλληλος τράπεζας Κομοτηνής που σε μια συναλλαγή του έδωσε σε δικαιούχο παραπάνω από αυτά που έπρεπε και μάλιστα 500 ευρώ, είχε φύλακα άγγελο αφού ο άνθρωπος τα επέστρεψε αμέσως. Το διαπίστωσε όταν πήγε στο σπίτι του και μέτρησε τα χρήματα. «Δεν υπήρχε περίπτωση να τα κρατήσουμε» θα μας πει η σύζυγός του κι έτσι την επόμενη μέρα πρωί - πρωί γιατί είχε κλείσει η τράπεζα επιστράφηκαν και γέλασε το χείλη του υπαλλήλου που προβληματιζόταν με το λάθος που έκανε. Το ποσό δεν ήταν ευκαταφρόνητο άλλωστε και οι άνθρωποι είναι συνταξιούχοι αυτής της κλίμακας.
Το χαρακτηριστικό είναι ότι και η κάμερα που καταγράψει συνήθως τις συναλλαγές των ταμείων δεν μπορούσε να διασαφηνίσει που έγινε το λάθος γιατί ήταν μια μέρα με τεράστιες ουρές στα ταμεία και οι συναλλαγές ήτα πολλές και πυκνές μεγάλων ποσών και συντάξεων.
Να που ο κόσμος της Κομοτηνής αποδεικνύεται ότι έχει αρχές και ήθος. Σκεφτείτε αν αυτό το περιστατικό συνέβαινες στην Αθήνα; Θα έτρεχε ποτέ κανείς πρωί στην Τράπεζα να επιστρέψεις τα χρήματα; Ή θα επέστρεφε κανείς φάκελο με 10.000 ευρώ όπως συνέβη πριν από μερικές μέρες όταν ο φάκελος που δεν είχε κανένα στοιχείο έπεσε από τσέπη επιχειρηματία;
πηγή:ΧΡΟΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: