Κυριακή, 23 Μαΐου 2010

Με αστραπιαία μέθοδο εξέτασης 339 ασθενείς ημερησίως!!!

Μόλις 84 δευτερόλεπτα. Τόσα χρειαζόταν κατά μέσο όρο ο Ταϊβανός ορθοπεδικός Γου Μινγκ-Φενγκ προκειμένου να «ξεπετάξει» μια διάγνωση.
Πιο γρήγορος κι από τη σκιά του, ο εν λόγω λειτουργός του Ιπποκράτη αποκαλύφθηκε πως δεχόταν στο ιατρείο του σε ιδιωτική κλινική της πόλης Καοσιούνγκ 339 ασθενείς ημερησίως, πλήθος το οποίο μεταφράζεται σε 61.366 ασθενείς τον χρόνο.
Οι ομολογουμένως εντυπωσιακές επιδόσεις του Γου κίνησαν την περιέργεια των αρχών οι οποίες πρώτα τον επέπληξαν και εν συνεχεία, του συνέστησαν να περνάει περισσότερο χρόνο με τους ασθενείς του.
Ο ίδιος ο ορθοπεδικός από τη μεριά του υπερασπίστηκε της αστραπιαία μέθοδο εξέτασης επικαλούμενος λόγους επαγγελματικής ευσυνειδησίας.
«Εάν η κυβέρνηση θέλει να περιορίσει τον αριθμό των ασθενών μου, δεν έχω κανένα πρόβλημα, ούτε εγώ θέλω να δέχομαι τόσο πολλούς ασθενείς, απλώς σκέφτηκα ότι αφού είναι εκεί, θα ήταν άδικο να μην τους βλέπω», δήλωσε χαρακτηριστικά στο τηλεοπτικό κανάλι CTI.
Αυτό που μένει αδιευκρίνιστο είναι το κατά πόσο οι διαγνώσεις του Γου ήταν σωστές. Όπως και να έχει πάντως, πάλι καλά να λέμε που ο εν λόγω ιατρός είναι ορθοπεδικός και δεν κάνει εγχειρήσεις καρδιάς.
πηγή: ΕΘΝΟΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια: