Σάββατο, 29 Μαΐου 2010

2o Αnorak Festival στην Καβάλα

Διήμερο φεστιβάλ στην Καβάλα με πολλά και ενδιαφέροντα ονόματα της παγκόσμιας αλλά και εγχώριας μουσικής σκηνής!
Στις 11 και 12 Ιουνίου η πυξίδα δείχνει Βόρεια, καθώς τα πιο "hot", τα πιο "now" ονόματα της νεανικής εγχώριας μουσικής σκηνής (και όχι μόνο), θα εμφανισθούν σε δύο «φωτεινές» νύχτες "down by the water" στον Λιμενοβραχίονα της Καβάλας !!!
Ο αγαπημένος Παύλος Παυλίδης -πρώην frondman των Ξύλινων Σπαθιών, με τους b-movies και μια εσωτερικότητα που σπανίζει στις μέρες μας.
Η so-now Monika που έχει διαμορφώσει μόνη της την κατηγορία Singer / Songwriter και με νέα δισκογραφία. Οι Marsheaux, το εμπνευσμένο pop electro duet της Μαριάνθης και της Σοφίας.
Οι Rosebleed (young and Furious) οι Info, Leon, Rockets in a Coma.
οι Liebe ....και.... για πρώτη φορά στην Ελλάδα, για μία και μοναδική εμφάνιση αποκλειστικά στο Anorak Festival ένα από τα κορυφαία synth-pop συγκροτήματα της Ευρώπης, η «Γερμανική απάντηση» στους Depeche Mode, οι Camouflage.
Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα ...αυτό το ξέρει ακόμη καλύτερα το ΑΝΟRAK TEAM , που εδώ και ένα χρόνο έχει ταράξει τα νερά της Καβάλας αποδεικνύοντας (με μια σειρά από απόλυτα επιτυχημένα events ) πως «όταν αγαπάς κάτι όλα μπορούν να συμβούν».
Μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα έχει καθιερωθεί στη συνείδηση όλων των music lovers της Ελλάδος ως η ομάδα που τολμά την μουσική αποκέντρωση αλλάζοντας τα δεδομένα στην περιφέρεια.
Το πρώτο ANORAK FESTIVAL έγινε τον Ιούνιο του 2009 στο Βυζαντινό Κάστρο της Καβάλας, με τους Κωνσταντίνο Βήτα, Μικρο, Matisse, Five star hotel, pop eye, le page και με πάνω από 2500 επισκέπτες!
Oι πόρτες θα ανοίξουν στις 18.00

Δεν υπάρχουν σχόλια: